We werken met een kleine kaart. 
De nadruk ligt bij ons op vers en kleinschalig.
In onze diepvries zit er roomijs. 
Vandaar dat we onze kaart zeer beperkt houden. Op die manier kunnen we u kraakverse gerechten serveren aan eerlijke prijzen.

A la carte 
Escargots à la Bourguignon 6 stuks                      15
Kikkerbillen met knoflook                                         18
Toast champignons - slaatje                                  16
Sint-jacobsmossel - radijs - truffel - miso            24
Ravioli van kreeft                                                      24
Salade met lauwe geitenkaas                                21
Salade met warme kip                                             21
Tarbot - venkel - jus van kervel                              34

Kidsmenu                                                            19 
Chips
Kip of vis met garnituur 
verrassingsdessert


Menu Armalot  63,5

Op zaterdagavond serveren we enkel dit menu. 
Tijdens de andere diensten streven we ernaar om deze menu ook te kunnen aanbieden.


Amuse
Sint-Jacobsmossel - miso - wintertruffel

Tarbot - venkel - kervel

Mango - meringue



                                           

           


Marktmenu  29,5  (voorgerecht + hoofdgerecht)

                         week van 14 maart


Tataki - rund

Rogge - asperge


Share by: